Barcelona si Bayern Munchen insista pentru Romagnoli !

AC-Milan-Alessio-Romagnoli-2
image-8

Nu-mi place sa vorbesc despre alte echipe, asa ca o sa ma rezum la noi si la actiunile noastre.

Cea mai simpla demnostratie de idee de viitor si de plan de revenire la nivel inalt, este pastrarea tinerilor de perspectiva.
Momentan, Milan are cateva bijuterii. Cateva piese care nu ar trebui sa fie cedate nici in schimbul unui foi de transfer in alb.
Asta daca vrem sa revenim acolo sus, acolo unde eram nu cu mult timp in urma, acolo unde toate echipele se rugau la: Doamne Doamne, Allah, Buddha, sau alta zeitate inexistenta in care-si mai pun sperantele enoriasii indoctrinati, sa nu pice cu MILAN la tragerile la sorti.

Lista nu e foarte lunga dar la fel ca la orice constructie durabila, pilonii sunt esentiali.
Orice oferta pentru urmatorii jucatori ar trebui sa fie refuzata “definitiv si irevocabil” : Donnaruma, Calabria, Romagnoli, Jack, Bacca si…poate surprinzator pentru multi…de Sciglio.

Astia sunt stalpii si sunt, cum ar spune italienii, “gli intoccabili” (de neatins).
N-o sa intru in detalii despre prezenta lui de Sciglio pe aceasta lista sau absenta lui Niang. Nu fac asta pentru ca nu o sa ne ajunga nici timpul si nici cerneala sau bateriile tastaturii mele pentru a termina discutia.

Eu sunt suporterul echipei si nu al vreunui jucator din echipa, dar daca incepi sa-ti vinzi “copiii”, tu, ca si club de fotbal cu pretentii la dominarea fotbalului, ti-ai cam semnat sentinta.

Povestea Noastra – AC Milan Romania – Legione Zamolxis!

Acesta este fan-clubul AC MILAN ROMANIA – Legione Zamolxis

  1. AIMCRO.6
    image-2

Povestea noastra: undeva pe la inceputul lui 2015 am postat un mesaj pe facebook, in care faceam un apel catre fanii AC MILAN din Romania. Echipa tocmai terminase sezonul pe locul 10, perspectivele erau sumbre, campania de transferuri fusese mai subtire ca niciodata.
Trebuia sa facem ceva, noi, suporterii.
La mesaj au raspuns 4 persoane din Bucuresti. Imi aduc aminte si acum de prima intalnire a suporterilor: undeva pe la Eroilor, in Bucuresti, intr-un bar ce nu avea nici o treaba cu sportul dar care se numea “Derby”.
Am dus-o asa vreo 2 luni de zile, cu meciuri la care eram 3, 4, 5 in cel mai bun caz.
In acest timp am promovat, cat de bine am putut, existenta acestui grup, pe Facebook.
Dupa aceste 2 luni, au inceput sa apara oameni din toate colturile tarii, fani MILAN, oameni ce impartaseau aceiasi pasiune pentru clubul infiintat de Herbert in 1889.
Prin septembrie eram deja peste 300 de persoane, pe facebook, suporteri din toata Romania, oameni activi, care discutam si dezbateam tot ce se intampla in familia ROSSONERO; de la transferuri pana la jocul echipei, de la schimbarile antrenorului pana la centrul de copii si juniori.
In Octombrie am decis sa devenim FanClub cu acte in regula. Am cautat pe internet, am gasit site-ul aimc.eu, si ne-am pus pe strans si completat documentele pentru afilierea in mod oficial.
La sfarsitul lui 2015, mai precis pe 29 Decembrie, am primit confirmarea pentru care chiar ne zbatusem teribil.
Pe 29 Decembrie 2015 – se nastea oficial – AC MILAN ROMANIA – Legione Zamolxis -
De atunci si pana astazi, cativa dintre noi, am avut privilegiul de a vizita templul numit SAN SIRO, si de a asista LIVE la un derby della Madonnina!!!
Pe data de 31 Ianuarie 2016, 15 dintre noi, am fost pe stadion si am “ajutat” Diavolul sa castige cu 3-0 derby-ul orasului.
Momentan, fanclubul are aproape 50 de membri platitori, cel mai tanar dintre ei avand varsta de numai 3 ANI.

Pentru cei ce se bucura si sufera pentru aceleasi culori RossoNero. Pentru cei ce iubesc MILAN-ul si vor sa faca parte din grupul nostru; noi ne strangem, meci de meci, in centrul vechi, la HALF-TIME SportPub.

Cate ceva, pe scurt, si despre mine, cel care scrie acest articol.
Eu sunt Ionut, tin cu AC MILAN din 1994, de cand aveam 6 ani. sunt Presedintele fanclubului, si, pentru cei ce vor sa se inscrie in FanClub, sunt cel care o sa va ajute sa faceti asta.

Pe noi ne gasiti si pe facebook: ACMilanRomania !!!
Pentru informatii suplimentare ma puteti contacta atat pe pagina de facebook cat si la adresa de email: iondumitru.stirbu@gmail.com